top of page
_AZ_4690.jpg

Kjære medlem,

 

Vi håper du har satt pris på utbedringene vi har gjort det siste året med helt nyoppussede garderober og toaletter, samt nye tilskudd av treningsapparater og gruppetimer.

 

Som alle andre varer og tjenester vil gjeldende medlemspriser bli justert noe opp i 2024. Din medlemspris ved Vest Trening for å sikre god helse vil fra 01.04.2024 være kr. 529,-/mnd.

 

Medlemskapet vil som før inkludere egentrening og tilgang til alle våre 47 ukentlige gruppetimer. I tillegg vil vi arrangere flere happenings og konkurranser enn noensinne i 2024 - alt for å inspirere og stimulere deg som medlem til å bedre din helse. Se mer om våre planer for 2024 lenger ned på siden.

NB: Alle inngåtte medlemskap har prisgaranti på 12 mnd og endring av medlemskapspris vil ikke endres før denne tiden er utløpt.

Til sammenligning er ordinære priser for nye medlemskap per 01.02.2024:

\599,-/mnd med 12 mnd binding

\699,-/mnd uten bindingstid

Prisreguleringen vil sikre at vi kan fortsette å utvikle Vest med nye treningsopplevelser og topp utstyr, og et enda bedre treningstilbud til deg som medlem.

Vi setter veldig stor pris på at du trener hos oss og vi vil fortsette jobben med å utvikle senteret for å gi deg enda bedre treningsopplevelser.

Med vennlig hilsen Vest Helse & Trening

Vest_Trening_logo_neg_RGB.png

Vi skal fremdeles utvikle og forbedre tilbudet til medlemmene våre, og har som målsetning å gi dere de beste treningsopplevelsene! For 2024 har vi flere planer og flere kommer sikkert til å komme - se under.

Har du en idé? Send oss en mail om dette til post@vesthelse.no - vi lytter til medlemmenes ønsker! 

Casall3.jpg

HVA ER PLANENE FOR 2024?

  • NYE TREDEMØLLER

  • ENDA BEDRE UTSTYRT FRIVEKTSAVDELING

  • UTSKIFTING AV NOEN APPARATER OG PÅFYLLING AV FLERE APPARATER

  • FLERE "HAPPENINGS", GRUPPETIMER, KONKURRANSER OG WORKSHOPS ENN NOENGANG

  • YOGA-PT

  • UTVIDELSE AV ÅPNINGSTIDER I HELG

bottom of page