Helse

manual-therapyVår overordnede målsetning er å bistå pasientene våre slik at de hurtigst mulig får den bedring eller endring de ønsker. Hos oss samarbeider fysioterapeuter, manuellterapeut, kiropraktorer, osteopater og leger. Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen undersøkelse og behandling av muskel, nerve- og skjelettrelaterte plager.

Ved å kjenne godt til hverandres fagområder og samarbeide om pasienter, søker vi å optimalisere den diagnostiske prosessen. Dette danner grunnlag for videre rehabilitering og behandlingstiltak. Vi erfarer at tiltak utført på riktig indikasjon gir god forventet effekt.

Våre fysioterapeuter og kiropraktorer vektlegger aktiv rehabilitering og setter pasienten i fokus. Undersøkelse, behandling og rehabiliterende tiltak er basert på etablert kunnskap og erfaring, samt ny vitenskap. Vi holder også idrettsmedisinsk poliklinikk samt poliklinikk med en av Norges mest erfarne ryggkirurger.

I tillegg til tradisjonell medisinsk testing har vi en topp-moderne fysiologisk testlaboratorium. Her testes pasienter, mosjonister og toppidrettsutøvere. Testavdelingen tilbyr direkte måling av kroppens oksygenopptak, laktatmåling, spirometri og arbeids-EKG. Med andre ord, alt hva som trengs for å vurdere egen kapasitet og dermed legge grunnlag for et bedre prestasjonsnivå.

Trenger du grundig utredning, god informasjon samt moderne og effektiv behandling og trening? Kontakt oss i dag ved å ringe 67 150 150 eller send din henvendelse elektronisk.

 

Personvern